MARCATO Ravioli betét Atlas 150 (AC-150-OLI) - olcsoedeny

MARCATO Ravioli betét Atlas 150 (AC-150-OLI) - olcsoedeny

19 490 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MARCATO Ravioli betét Atlas 150 (AC-150-OLI) - olcsoedeny

19 490 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
olcsoedeny.hu
Termékleírás
Betét tulajdonságai:
  • Anyag: rozsdamentes acél, műanyag
  • 45x45 mm raviolikészítő adapter
  • Atlasz- tésztagéphez
  • Többfunkciós géphez
  • Olasz gyártmány
  • Súly: 1,55 kg
  • Motorral nem kompatibilis, csak kézi hajtással működik
További leírás:
  • A kinyújtott tésztát kétoldalt kell adagolni,   a tölteléket pedig középen, és a tésztagép  elvégzi ön
  • helyett a sokszor végtelennek tűnő munkát.   Alul már a tökéletesen összeragasztott ravioli jön ki.
Tisztítás:
  • Mosni nem szabad, a vágófelületet folyadék nem érheti.
  • Kenőecsettel, vagy hústűvel távolítsuk el az odaragadt tészta, vagy liszt maradékát.
Tészta recept < /p> Hozzávalók:
  • 500g búzaliszt
  • 5 tojás és víz összesen 250g-ig
Mi javasoljuk: A finomabb tészták érdekében 250g búzaliszt mellé 
250g durumbúza liszt keveréket használjanak. Elkészítés:  1. lépés: A tészta: Egy tálba öntjük a lisztet, majd a közepébe a tojást
és a vizet. Villával a hozzávalókat alaposan összekeverjük. Ne
adjunk hozzá sót! A tésztát kézzel addig gyúrjuk amíg teljesen
sima és egyenletes nem lesz. Kivesszük a tésztát a tálból és lisztel
enyhén megszórva az asztalra tesszük. 2. lépés: A tésztalapok: Állítsa a Marcato tésztagépet 0-ás fokozatba,
hogy a két sima henger teljesen nyitva legyen. A kézi hajtókart az
óramutató járásával megegyező irányba forgassuk vagy ha motorral rendelkező
tésztagépük van bekapcsolás után húzzon át egy darab tésztát a hengereken.
A tésztalap mindkét oldalát finoman szórja meg lisztel és hajtsa félbe. A
tésztalapot többször simítsa át a sima hengerekkel, amíg hosszú és szabályos
alakú nem lesz. Amikor ez megvan állítsa a gépet 1-es fokozatra és engedje át a tésztalapot.
Ezután jöhet a 2-es majd a 3-as és így tovább míg el nem éri a kivánt vastagságot. 3. lépés: A vágás: Illesze be a kézi hajtókart vagy motort a kiválasztott
adapterbe és vezesse át a tésztalapot a hengerek közt. A tésztát a rúddal felszedjük,
és áttesszük a Tacapastára. A kész tészta hőmérséklettől és páratartalomtól
függően körülbelül 1-2 óra alatt megszárad. Jó étvágyat kíván az olcsoedeny. hu csapata.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.